FAQ

Een paar antwoorden op vragen

1. Wat zijn de regels omtrent Joules?

Binnen de CQB omgeving van Combat City zijn alleen replica's toegestaan met een maximum van 1.2 joules gemeten met .30gr BB's. Dit is ook echt het maximum. We maken GEEN uitzonderingen!! Tijdens speciale evenementen kunnen we afwijken van dit naar beneden indien dat bij het spel hoort.

2. Wat is het mazimale gewicht van BB's bij Combat City?

Tijdens de Gameplay hanteren we maximaal .25gr BB's ondanks dat we meten met 0.30gr. Dit omdat deze uniforme meting verplicht is vanuit de NABV.

3. Welke replica's zijn toegestaan?

In principe alles wat 6mm BB's schiet en een maximum heeft van 1.2 joules gemeten met .30gr BB's. Dus geen Sniper Riffle's of DMR's

4. Mag er gebruik gemaakt worden van rookbommen?

Aangezien we een binnenloctie zijn is dit asbsoluut niet toegestaan. Dit i.v.m brandveiligheid en rookontwikeling in kleine ruimtes. Wij hebben onze eigen rook machines en creeren daardoor een situatie die vele malen veiliger is dan met rookgranaten.

5. Mag er gebruik gemaakt worden van TORNADO's?

Ja dat mag tenzij anders vermeld t.b.v. scenaro's.

6. Waarom spelen we maar maximaal 5 uur!

CQB in een kantoor omgeving heeft een heel ander dynamiek waarbij je continue in beweging bent. Je zal zien dat na 2 uur spelen je conditie aardig op de proef wordt gesteld en je er na 5 uur echt wel klaar mee bent.

7. Mijn iDeal betaling bij een open Skirm aanmelding is mislukt, wat nu?

Als je betaling is mislukt. Meld dit dan via een email. Je kan het bedrag overmaken onder vermelding van naam; datum en NABV nummer naar de volgende rekening: t.n.v Zone of Action, rekeningnummer NL44ABNA0880931264.

8. Ik kan helaas toch niet meedoen aan de open Skirm, hoe meld ik me af?

Als je toch niet kan komen op onze open Skirm kan je jezelf afmelden bij ons, door ons via het contactformulier of via je boekingmail te benaderen. Vergeet niet minimaal je naam en datum van bezoek te melden. Let hierbij op onze annuleringsvoorwaarden.

9. Ik ben geen NABV lid en ken niemand die dat wel is. Kan ik nu wel airsoft/CQB bij jullie proberen?

Ja, dat kan zeker! Hiervoor moet je uiteraard wel boven de 18 jaar zijn. Als je bij ons een airsoft uitje doet of je inschrijft voor een open Skirm met een leenset dan melden wij je aan als onze introducé bij de NABV. Als introducé kan en mag je op de speeldag een airsoft replica gebruiken. Je kan maximaal 6 keer per jaar airsoft proberen als introducé.

10. Ik of mijn vrienden willen van te voren al wat bijv. bier drinken, is dat een probleem?

Ja, dat is zeker een probleem. In onze algemene voorwaarden en in onze boekingsbevestigingsmail staat duidelijk dat Alcohol en drugs (ook wiet natuurlijk) gebruikt niet past en mag voor of tijdens er airsoft wordt gespeeld. Merken wij dat je alcohol gedronken hebt of onder invloed bent van drugs zullen wij je uitsluiten van deelname! Hierbij ben je wel het gehele boekingsbedrag verschuldigd aan CombatCity.