FAQ

Een paar antwoorden op vragen

* Wat zijn de regels omtrent Joules?

Binnen de CQB omgeving van Combat City zijn alleen replica's toegestaan met een maximum van 1.2 joules gemeten met .25gr BB's. Dit is ook echt het maximum. We maken GEEN uitzonderingen!! Tijdens speciale evenementen kunnen we afwijken van dit naar beneden indien dat bij het spel hoort.

* Wat is het maximale gewicht van BB's bij Combat City?

Tijdens de Gameplay hanteren we maximaal .25gr, daarom meten we ook met 0.25gr BB's.

* Wat type BB's zijn toegestaan? Bio / Non-Bio

Combat City is een binnenlocatie en we stofzuigen ons helemaal suf. Dus elk merk BB is toegestaan mits ze voldoen aan het regelment van de NABV.

* Mag ik met tracer BB's schieten

Ja zeker.

* Verkopen jullie ook BB's

Ja, we hebben diverse soorten BB's waaronder tracers (Rood/Groen).

* Hebben jullie een HPA vulstation?

Ja, wij vullen uw tankjes tegen een kleine vergoeding. De vergoeding gebruiken weer weer voor het onderhoud van dit vulstation.

* Mag ik een (duik)fles meenemen om mijn HPA tanks bij te vullen?

Ja, dat mag. Deze mag echter wegens veiligheidsredenen niet mee naar binnen. De duikfles blijft in je auto. Je kan je tanks buiten vullen.

* Mag er gebruik gemaakt worden van rookbommen?

Aangezien we een binnenlocatie zijn is dit absoluut niet toegestaan. Dit i.v.m brandveiligheid en rookontwikkeling in kleine ruimtes. Wij hebben onze eigen rook machines en creëren daardoor een situatie die vele malen veiliger is dan met rookgranaten.

* Welke replica's zijn toegestaan?

In principe alles wat 6mm BB's schiet en een maximum heeft van 1.2 joules gemeten met .25gr BB's. Dus geen Sniper Riffle's of DMR's

* Mag er gebruik gemaakt worden van granaten?

Ja dat mag, mits toegestaan door de NABV en tenzij anders vermeld t.b.v. scenario's.

* Ik kan helaas toch niet meedoen aan de open Skirm, hoe meld ik me af?

Als je toch niet kan komen op onze open Skirm kan je jezelf afmelden bij ons via je boekingmail binnen de daarvoor geldende annulerings periode..

* Ik ben geen NABV lid en ken niemand die dat wel is. Kan ik nu wel airsoft/CQB bij jullie proberen?

Ja, dat kan zeker! Hiervoor moet je uiteraard wel boven de 18 jaar zijn. Als je bij ons een airsoft uitje doet of je inschrijft voor een open Skirm met een leenset dan melden wij je aan als onze introducé bij de NABV. Als introducé kan en mag je op de speeldag een airsoft replica gebruiken. Je kan maximaal 6 keer per jaar airsoft proberen als introducé.

* Ik of mijn vrienden willen van te voren al wat bijv. bier drinken, is dat een probleem?

Ja, dat is zeker een probleem. In onze algemene voorwaarden en in onze boekingsbevestigingsmail staat duidelijk dat Alcohol en drugs (ook wiet natuurlijk) gebruik niet past en mag voor of tijdens dat er airsoft wordt gespeeld. Merken wij dat je alcohol gedronken hebt of onder invloed bent van drugs zullen wij je uitsluiten van deelname! Hierbij ben je wel het gehele boekingsbedrag verschuldigd aan CombatCity.

* Mag ik achteraf bier drinken?

Ja, dat mag. Doe dit wel verantwoord!! Ook kunnen wij een bitterbal aanbieden uit ons assortiment.