Jeugd / Kinder Paintball- Combat City


Fortnite Battle Royale

Combat City - Leiden

Fortnite Battle Royale
Speciaal voor jouw verjaardagsfeestje of andere gelegenheid hebben wij de Fortnite Battle Royale ervaring. Een pakket waarbij je verschillende toffe speltypes kunt spelen. Na een korte uitleg krijg je een heuse Heckler & Koch G36C geweer en de bijbehorende magazijnen. Tussendoor in de de pauzes staat er onbeperkt limonade een zakje chips en snoep voor jullie klaar.

Wat spelen we?
- Battle Royale - Iedere speler heeft een opdracht die hij of zij moet volbrengen. Je staat er alleen voor en probeerd andere uit te schakkelen om zo je opdracht te voltooien. Ben je af, dan loop je terug en begint weer opnieuw!
- Capture the Flag - Twee teams strijden tegen elkaar om elkaars vlaggen te veroveren. Wie dit het snelste doet heeft gewonnen.
- Verdedig je Fort - Verdedig je fort met je teamleden en zorg dat de vijand niet bij het goudstaven terecht komt. De vijand moet proberen alle goudstaven te veroveren om zo het spel te winnen!

Aandacht en veiligheid
Tijdens het spelen van de Fortnite Battle Royale wordt er gebruik gemaakt van een geweer dat kleine balletjes afschiet tot wel 25 meter. Aandacht en veiligheid zijn super belangrijk voor ons. Je krijgt een veiligheidsmasker van ons te leen en een echt camouflagepak. Ook draag je een gecamoufleerde vest. Er zijn altijd professionele instructeurs aanwezig tijdens het spel. Boek je een Fortnite Battle Royale ervaring dan is een verdieping exclusief voor jouw groep, je hebt dus geen last van onbekende spelers. We hanteren een leeftijdgrens van minimaal 10 jaar vanwege de handelingen die met de geweren moeten worden gedaan. Ook moeten de kinderen in staat zijn de type spellen te begrijpen.

FORTNITE BATTLE ROYALE
Diverse speelvelden

€ 22,45 p.p.

 • 1,5 UUR FORTNITE BATTLE ROYALE
 • incl. instructie & pauzes
 • minimaal 8 personen
 • Instructeur
 • Overall & gezichtsmasker
 • Vest & handschoenen
 • Heckler & Koch G36C geweer.
 • Onbeperkt limonade & zakje Chips
 • ONBEPERKT Magazijnen
 • Leeftijd: vanaf 10 t/m 14 jaar
 • extra ballen: Onbeperkt

Combat City Jeugdmenu € 5,00 per kind
Mocht u na het evenement nog iets willen eten met de kinderen, kies dan voor het Combat City Kindermenu. Het menu bestaat uit een frietje met sausjes en diverse snacks (frikandel, kroket, kaassouffle) Wij serveren dit op grote borden waar de kinderen samen van kunnen smullen.

Aanvraag? U bent nog aan niets verbonden!
Een Fortnite Battle Royale feestje aanvragen bij Combat City kan via de website (zie hieronder). U kunt de desgewenste datum en tijdstip aangeven en het type evenement dat u wenst te reserveren. Wij nemen uw aanvraag dan z.s.m. in behandeling en nemen contact op om een en ander af te stemmen. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 071-5328499.

Fortnite Battle Royale Aanvragen

Doe een aanvraag