Get Off The Couch!

NERF - Een onvergetelijk feestje

Nerf Party
Speciaal voor jouw verjaardagsfeestje hebben wij de Nerf Party. Een pakket waarbij je lekker kan schieten met je vriendjes en verschillende toffe spellen kunt spelen. Na een korte uitleg kies je een favoriete Blaster uit en kan je helemaal los in ons overdekte dorp. We hebben de nieuwste modellen en er mag tussendoor geruild worden. Je mag dus ons hele arsenaal uitproberen.

Aandacht en veiligheid
Tijdens het spelen de nerfgames wordt er gebruik gemaakt van een geweer dat foam pijltjes afschiet tot wel 25 meter. Aandacht en veiligheid zijn super belangrijk voor ons. Daarom krijg je krijgt een veiligheidsbril van ons te leen die je altijd op moet houden tijdens het spel. Boek je een Nerf feestje dan is kan je met jouw groep vrij in de hal spelen en gebruik maken van de verschillende startpunten. Ook beschikken wij over verschillende attributen om spellen mee te spelen zoals vlaggen en goudstaven. Er is altijd een ervaren instructeur aanwezig maar begeleiding van ouders is aan te raden. We adviseren een leeftijdgrens van minimaal 6 jaar vanwege de handelingen die met de Blasters moeten worden gedaan. Ook moeten de kinderen in staat zijn het spel te begrijpen.

NERF party basis 90 minuten

€ 17,95 p.p.

  • Minimaal 8 kinderen!
  • Bril en gezichtsbescherming
  • Blasters en pijltjes in overvloed
  • Papa en Mama doen gratis mee
  • Limonade tijdens evenement inbegrepen
NERF party basis 120 minuten

€ 22,95 p.p.

  • Minimaal 8 kinderen!
  • Bril en gezichtsbescherming
  • Blasters en pijltjes in overvloed
  • Papa en Mama doen gratis mee
  • Limonade tijdens evenement inbegrepen

Hoe ziet een NERF party eruit?
- Ontvangst op de gereserveerde tijd. Dit is een mooi moment om even te zingen met eventueel taart en om cadeautjes uit te pakken(optioneel).
- 1e ronde NERF - Ongeveer 35 minuten
- Pauze(optioneel)
- 2e ronde - Ongeveer 35 minuten
- Afsluiting

Een Nerf party basis duurt inclusief de pauze 1,5 uur vanaf moment aanvang. Heeft u gekozen voor de NERF part uitgebreid, dan komt er nog een tweede pauze en een derde ronde bij. Deze variant duurt in totaal 2 uur.

Voorbeeld: NERF party basis gereserveerd om 16:00 is aankomst 16:00, startijd op de baan ongeveer 16:15 eindtijd 17:30. ( Met eten erbij wordt de eindtijd 18:00)

Let op!: U bent vrij om binnen de gereserveerde tijd invulling te geven aan uw evenement mb.t. starten op de baan, wel of geen pauzes enz.

Kindermenu €6,95 p.p. (optioneel)
Indien u gekozen heeft voor de optie kindermenu dan zorgen wij dat het eten na de baantijd voor uw groep geserveerd wordt, uw tafel is dan een half uur langer voor u en uw groep gereserveerd. De kinderen kunnen kiezen uit;
- Friet met sausje en snack naar keuze( kroket, frikandel, kaassoufflé).
- Pizza margarita (22cm).

Openingstijden Nerf kinderfeestjes
Woensdag 12:30 tot 18:00
Vrijdag 15:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 18:00
Zondag 15:30 tot 18:00

U kunt tussen deze opening en sluitingstijden een tijd aangeven waarop u het kinderfeestje van uw zoon of dochter wilt houden.

Meebrengen van Taart/Cake enz.
Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen, met uitzondering van verjaardagstaart en eten voor kinderen met voedselallergieën. Het meebrengen van een eigen taart of cake is dus geen enkel probleem. Wij zorgen voor de bordjes en bestek en wij verzorgen ook het opruimen van de tafel voor u. Hiervoor rekenen wij een kleine bijdrage van € 1,00 per persoon.

Aanvraag? U bent nog aan niets verbonden!

Een jeugd/kinderfeestje aanvragen bij Combat City kan via de website (zie hieronder). U kunt de desgewenste datum en tijdstip aangeven en het type evenement dat u wenst te reserveren. Wij nemen uw aanvraag dan z.s.m. in behandeling en nemen contact op om een en ander af te stemmen.

NERF Aanvragen

Doe een aanvraag