Get Off The Couch!

NERF - Een onvergetelijk feestje

Nerf Party
Speciaal voor jouw verjaardagsfeestje hebben wij de Nerf Party. Een pakket waarbij je 90 minuten lang verschillende toffe speltypes kunt spelen. Na een korte uitleg en wat schietoefeningen kies je een favoriete Blaster uit. We hebben de nieuwste modellen en er mag tussendoor geruild worden. Je mag dus ons hele arsenaal uitproberen.

Aandacht en veiligheid
Tijdens het spelen van een nerfgame wordt er gebruik gemaakt van een geweer dat foam pijltjes afschiet tot wel 25 meter. Aandacht en veiligheid zijn super belangrijk voor ons. Je krijgt een veiligheidsbril van ons te leen en er zijn altijd professionele instructeurs aanwezig tijdens het spel. Boek je een Nerf feestje dan is een verdieping exclusief voor jouw groep, je hebt dus geen last van onbekende spelers. We adviseren een leeftijdgrens van minimaal 6 jaar vanwege de handelingen die met de Blasters moeten worden gedaan. Ook moeten de kinderen in staat zijn het spel te begrijpen.

Kids NERF Wars

€ 14,45 p.p.

  • Minimaal 8 kinderen!
  • 1,5 UUR NERFEN
  • NERF instructeur
  • Bril en gezichtsbescherming
  • Pijltjes in overvloed
  • Papa en Mama doen gratis mee

COVID-19 / CORONA maatregelen - Tijdelijk geen horeca aanwezig!!
Momenteel is het niet mogelijk om eten en drinken te serveren wegens de Corona maatregelen zoals opgesteld door de overheid. Wilt u toch iets drinken of eten dan zou u dat zelf moeten meenenem. Wij hebben daarop de prijs tijdelijk aangepast.

Meebrengen van Taart/Cake & Nerf Guns
Het meebregen van een eigen taart of cake is geen enkel probleem. Ook kunnen kinderen hun eigen Nerf Gun meenemen indien ze dat willen. Wij zorgen voor de pijltjes!!

Hoe ziet een NERF party eruit?
- Ontvangst
- Cadeautjes uitpakken
- 1e ronde Nerfen - Ongeveer 35 minuten
- Pauze - 2e ronde - Ongeveer 35 minuten

Een Nerf kinderfeestje - Duurt inclusief de pauzes 1,5 uur vanaf moment aanvang.

Voorbeeld: aanvang 15:00 is eindtijd 16:30
De aanvangtijd is de tijd van binnenkomst zoals opgegeven.

Indien u afsluit met eten komt er ongeveer een half uur bij.

Openingstijden Nerf kinderfeestjes
Maandag t/m vrijdag 10:00 tot 20:00
Zaterdag en Zondag 10:00 tot 22:00

U kunt tussen deze openings en sluitingstijden een tijd aangeven waarop u het kinderfeestje van uw zoon of dochter wilt houden.

NERF Aanvragen

Doe een aanvraag