Jeugd / Kinder Lasergamen - Combat City

Lasergame Party?

INDOOR - Lasergamen


Lasergame feestjes

Combat City - Leiden

Vanaf nu kun je ook Lasergamen bij Combat City. We maken gebruik van de allernieuwste Light Battle Anti Cheat lasergame geweren. Met deze lasergeweren kun je lekker actief bij Combat City lasergamen, zonder dat je last hebt van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

100% veilig
De Light Battle speelgoedgeweren maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, hierdoor zijn ze 100% veilig. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het geweer.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt lasergamen met minimaal 8 spelers en met maximaal 4 teams. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op het lasergeweer van je tegenstander op zijn. Om iemand te raken moet je op het lasergeweer van je tegenstander richten.

Aan de hand van 4 levensbalken op het geweer kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens. Als je geraakt wordt dan verlies je 1 leven. Je hebt gewonnen wanneer het andere team is uitgeschakeld of dat je alle doelen hebt behaald van dat spel.

Spelen die we b.v. spelen zijn:

VIP Spel
Maak verschillende teams. Wijs bij elk team een VIP (very important person) aan. Deze VIP dient herkenbaar te zijn voor de tegenstanders. Je moet de VIP van je team beschermen. Zodra je VIP geen levens meer heeft is je team uitgeschakeld. Als een speler geen levens meer heeft moet de speler eerst naar een bepaald punt van het speelveld toe, voordat hij weer nieuwe levens mag krijgen.

Team tegen Team
Verschillende teams gaan de strijd met elkaar aan. Het doel is alle spelers van de andere teams uit te schakelen.

Verover de vlag
Elk team krijgt een target die verdedigd moet worden. De andere teams moeten de target proberen te veroveren. Een team is uitgeschakeld zodra hun target veroverd is.

Minimale leeftijd:
Door de handelingen met het geweer en de complexietijd van de spellen raden we een minimale leeftijd aan van 9 jaar.

Light Battle Party
Speciaal voor jouw verjaardagsfeestje of andere gelegenheid hebben wij de Light Battle Party. Een pakket waarbij je verschillende toffe speltypes kunt spelen. Na een korte uitleg krijg je een lasergeweer. Tussendoor in de pauzes staat er onbeperkt limonade en een zakje chips voor jullie klaar.

Light Battle Basis

€ 17,50 p.p.

 • 1,5 UUR LIGHT BATTLE
 • incl. instructie & pauzes
 • minimaal 8 personen
 • Instructeur
 • Lasergeweer
 • Onbeperkt limonade
 • Zakje Chips
 • Leeftijd: vanaf 9 t/m 14 jaar
 • Speeltijd: 3 x 20 minuten
 • Optie eten: Snack & Friet € 5,00
 • Verlening van max. 30 minuten

Combat City Kindermenu € 5,00 per kind
Mocht u na het evenement nog iets willen eten met de kinderen, kies dan voor het Combat City Kindermenu. Het menu bestaat uit een frietje met sausjes en diverse snacks (frikandel, kroket, kipnuggets enz.) Wij serveren dit op grote borden waar de kinderen samen van kunnen smullen.

Aanvraag? U bent nog aan niets verbonden!
Een Light Battle feestje aanvragen bij Combat City kan via de website (zie hieronder). U kunt de desgewenste datum en tijdstip aangeven en het type evenement dat u wenst te reserveren. Wij nemen uw aanvraag dan z.s.m. in behandeling en nemen contact op om een en ander af te stemmen. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 071-5328499.

Light Battle Aanvragen

Doe een aanvraag