Get Off The Couch!

Nu beschikbaar

Lasergamen bij Combat City!

Jeugd van 14 tot 17 jaar

Kom ook lekker Lasergamen bij Combat City! We maken gebruik van de allernieuwste professionele lasergame geweren met kleurenscherm en Hit vibratie om de beleving nog realistischer te maken. Met deze lasergeweren kun je lekker actief bij Combat City Lasergamen in ons overdekte stadje of in het spannende doolhof, zonder dat je last hebt van pijnlijke plekken zoals bij Paintball. Je hoeft dan ook geen bescherming aan of een masker of bril op. Lasergamen is geschikt voor jong en oud. Voor de mensen die een echte soldatenbeleving willen zijn er camouflage pakken beschikbaar.

100% veilig
100% veilig De Lasergame geweren maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, hierdoor zijn ze 100% veilig. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het geweer.

Lasergame party basis 60 minuten

€ 17,95 p.p.

  • Minimaal 8 tieners!
  • 40 minuten speeltijd in 4 sessies
  • Helm, camouflagepak en Lasergeweer
  • Je ouders mogen meedoen tegen het jeugdtarief (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Limonade tijdens evenement inbegrepen
Lasergame basis 90 minuten

€ 22,95 p.p.

  • Minimaal 8 tieners!
  • 60 minuten speeltijd in 6 sessies
  • Helm, camouflagepak en Lasergeweer
  • Je ouders mogen meedoen tegen jeugdtarief (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Limonade tijdens evenement inbegrepen

Let op!: U bent vrij om binnen de gereserveerde tijd invulling te geven aan uw evenement mb.t. starten op de baan, wel of geen pauzes enz.

Jeugdmenu €6,95 p.p. (optioneel)
Indien u gekozen heeft voor de optie jeugdmenu dan zorgen wij dat het eten na de baantijd voor uw groep geserveerd wordt, uw tafel is dan een half uur langer voor u en uw groep gereserveerd. De tieners kunnen kiezen uit;
- Friet met sausje en snack naar keuze( kroket, frikandel, kaassoufflé).
- Pizza margarita (22cm).

Openingstijden Lasergame feestjes
Maandag 15:00 tot 18:00
Dinsdag 15:00 tot 18:00
Woensdag 12:30 tot 18:00
Donderdag 15:00 tot 18:00
Vrijdag 15:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 18:00
Zondag 15:30 tot 18:00

U kunt tussen deze opening en sluitingstijden een tijd aangeven waarop u het feestje van uw zoon of dochter wilt houden. Wilt u buiten deze tijden iets organiseren, laat dit dan weten in de aanvraag!

Meebrengen van Taart/Cake enz.
Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen, met uitzondering van verjaardagstaart en eten voor kidz met voedselallergieën. Het meebrengen van een eigen taart of cake is dus geen enkel probleem. Wij zorgen voor de bordjes en bestek en wij verzorgen ook het opruimen van de tafel voor u. Hiervoor rekenen wij een kleine bijdrage van € 1,00 per persoon.

Aanvraag? U bent nog aan niets verbonden!

Een feestje aanvragen bij Combat City kan via de website (zie hieronder). U kunt de desgewenste datum en tijdstip aangeven en het type evenement dat u wenst te reserveren. Wij nemen uw aanvraag dan z.s.m. in behandeling en nemen contact op om een en ander af te stemmen.

Lasergame Aanvragen

Doe een aanvraag